Shipping & Returns

Forsendelse Metoder

Når vi modtager din betaling, vil vi blive vedtaget i hele verden af ​​EMS indenfor 2-3 hverdage for levering af dine produkter, forventes din fragt leveringsadresse i 5-7 arbejdsdage at ankomme til venstre.

Tilbagebetaling politik

Vi tillader kun en fuldstændig tilbagebetaling for elementer, der har problemer forårsaget af os, hvis pakken ikke indeholder alt tilbehør og dele det blev leveret, udgifter til tilbehør og dele fra det samlede produkt pris vil blive trukket og kan ikke begrunde en delvis refusion, hvis en eller anden grund, du har brug for at ændre størrelse, farve eller tilbagebetaling er forskyldt efter den "I modsætning til" omkostningerne ved levering af alt er det produkt, prisen vil blive fratrukket.

Returret

Afkast eller udvekslinger er tilladt, forudsat at kunden har købt produktet via hjemmesiden, og det er inden for 30 dage fra datoen for modtagelsen. Kontakt os venligst.

Navigation

De viste priser er ekskl porto og emballage. Disse beløb beregnes automatisk i bestillingsprocessen. Separat markeret på elementer, der er leveret af fragt luftfartsselskab på grund af deres størrelse og vægt (forsendelse poster) er ansvarlig for forsendelsesomkostninger. De gebyrer og afgifter for levering bæres af køberen og ikke inkluderet i prisen eller forsendelse køb afgifter.

Ordreannullering

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du kontakte vores kundeservice online eller email os straks. De fleste ordrer sendes indenfor 1-3 dage fra datoen for ordren. Forsendelse Ordrer kan ikke annulleres. Afbestilling anmodninger efter ordren er afsendt behandles i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse.

Back

Copyright @2020 www.norcalrtnda.com Alle rettigheder forbeholdes

Damesko

damesko mærker, sko til kvinder, dame sportssko udsalg, damesko online